Mūsų komanda laikosi įrodymais pagrįstų Europos ir Amerikos svorio mažinimo gairių, kuriose skrandžio mažinimo operacija yra rekomenduojama jei:

  • Dietos ir (arba) kiti svorio mažinimo metodai nebuvo veiksmingi;
  •  Jūsų kūno masės indeksas (KMI) yra didesnis nei 35 ir Jūs kenčiate nuo kitų su antsvoriu susijusių lėtinių ligų (cukrinio diabeto, hipertenzijos ir kt.);
  • Jūsų kūno masės indeksas (KMI) yra 40 ir daugiau;
  • Jūs suprantate, kad nutukimo chirurgija yra tik priemonė galutiniams rezultatams pasiekti. Taikant šį nutukimo gydymo metodą, taip pat labai svarbu keisti mitybos įpročius ir pereiti prie sveikos gyvensenos.

Svarbu suprasti, kad operacija yra didžiulis iššūkis Jūsų kūnui. Visos operacijos kelia skirtingą riziką ir tam tikrus iššūkius, kuriuos galėsite išsamiai aptarti konsultacijos metu su nutukimo chirurgu.

 

Po šios operacijos svorio kritimas vyksta laipsniškai. Tai priklauso nuo operacijos tipo ir Jūsų kūno fiziologijos. Daugeliu atvejų didžiausias svorio kritimas vyksta per pirmuosius metus ir dažniausiai netenkama nuo 40 iki 80% perteklinio kūno svorio.

Dieną prieš operaciją Jums bus atliktas visas reikalingas ištyrimas, konsultacijos su gydytojais.

Operacijos dieną palatoje Jus apžiūrės gydytojas anesteziologas, kuris prižiūrės Jus operacijos metu. Taip pat susitiksite su nutukimo chirurgu, kuris dar kartą išsamiai Jums papasakos apie Jums planuojamą operaciją ir atsakys į visus Jūsų klausimus, kad jaustumėtės saugiai ir užtikrintai.

Įsigiję „Comfort” operacijos paketą, galėsite dalyvauti NewYou reabilitacijos programoje, kurios metu turėsite tris reguliarius susitikimus su mūsų klinikos dietologu (praėjus 1, 6 ir 12 mėnesių po operacijos), taip pat su nutukimo chirurgu (po 1 mėnesio) ir plastikos chirurgu (po 12 mėnesių). Taip pat šioje programoje Jums bus skirtas pirmasis vitaminų ir mineralų kursas (1 mėnesiui).

Jūsų svoris turėtų būti stabilus mažiausiai tris mėnesius iš eilės. Todėl pacientams rekomenduojame plastines operacijas atlikti ne anksčiau kaip praėjus vieneriems metams po skrandžio mažinimo operacijos. Tačiau galite pradėti planuoti operaciją praėjus šešiems mėnesiams, kad rezervuotumėme Jums tinkamą operacijos laiką.

Lietuva, įsikūrusi šiaurinėje Europos dalyje. Dėl čia teikiamų kokybiškų paslaugų, taikomų šiuolaikinių technologijų ir priimtinų kainų, Lietuva tapo gerai žinoma medicininio turizmo šalimi. Lietuvoje yra trys tarptautiniai oro uostai: Vilniuje, Kaune ir Palangoje, kuriuose skrydžius kasdien vykdo įvairios žinomos oro linijos, pigių skrydžių operatoriai. Visus metus iš bet kurio Europos miesto Kauną ar Vilnių pasiekti galima vidutiniškai per 2–4 valandas.

Iš kiekvieno oro uosto keliaudami automobiliu miesto centrą pasieksite maždaug per 15–20 minučių. Įsigijus „All inclusive” operacijos paketą, oro uoste Jus pasitiks mūsų klinikos atstovas, kuris nuveš Jus į pasirinktą apgyvendinimo įstaigą.

Operacijos pakete „All inclusive”, kuris yra skirtas skrandžio mažinimo operacijai  yra įskaičiuotos apgyvendinimo paslaugos 5 dienoms ir pervežimas iš/į Kauno oro uostą.

 

Dauguma mūsų pacientų Lietuvoje vieši savaitę arba ilgiau, priklausomai nuo to, ar po operacijos pageidauja pailsėti, ar apžiūrėti šalį. Rekomenduojame užsisakyti apgyvendinimo vietą bent penkioms naktims ir atvykti dieną prieš operaciją, kad būtų atlikti visi būtini tyrimai. Priklausomai nuo pasirinktos operacijos, klinikoje Jūs praleisite 1-2 naktis, o likusią viešnagės dalį Lietuvoje rekomenduojame dar pratęsti bent 5 dienoms.

Taip, reikalingas. Patvirtinus operacijos datą, klinikos darbuotojai elektoriniu paštu Jums atsiųs visą informaciją, susijusią su pasiruošimu operacijai, tyrimais, tai pat ir finansine dalimi. Atlikus avansinį mokėjimą, gausite patvirtinimą, kad Jūsų mokėjimas mus pasiekė sėkmingai.

Pasitvirtus operacijos datą, yra atliekamas avansinis mokėjimas, o likusią sumą galima sumokėti klinikoje operacijos dieną. Mes priimame kredito ir debeto korteles „Visa“, „MasterCard“ ir „Maestro“ arba grynuosius pinigus eurais. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie bankai riboja mokėjimus užsienyje, todėl Jums gali tekti iš anksto informuoti bankų darbuotojus apie savo planus arba padidinti kortelės limitą, kad galėtumėte sumokėti už gydymą Lietuvoje.

Kiekvienoje šalyje yra keliami skirtingi reikalavimai. Mes džiaugiamės galėdami Jums padėti, kai tik tai yra įmanoma. Pateikiame visą reikalingą informaciją, kurios reikalauja šalies sveikatos priežiūros įstaiga, užpildome specialias formas.

Džiaugiamės, galintys Jums padėti

Esame dėkingi už pasitikėjimą

NEWMAN blogas

05 balandžio, 2024

Bendradarbiaujame su JAV medicininių instrumentų gamintojais

Skaityti daugiau
18 gruodžio, 2023

Chirurginis nutukimo gydymas: kaip pasirinkti efektyviausią ir tinkamiausią metodą?

Skaityti daugiau
08 lapkričio, 2023

Vietos, kuriose, būnant Kaune, turėtumėte apsilankyti

Skaityti daugiau

Susisiekite

Consult us - LT

This is a general contact form.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.